Event fotograf

Når du organiserer en begivenhed, bruger du mange penge på placering, catering, lys og lyd. For at få gode minder om denne begivenhed er gode billeder et must. Hvis du ikke fotograferer godt, er det som om begivenheden ikke var vellykket, og du glemte det hurtigt igen.

Derudover spiller hændelsesfotografering en vigtig rolle i markedsføring for kommende arrangementer. Kort sagt er arrangementets fotografering lige så vigtig som en smuk beliggenhed eller god caterer!

Eventfotografering ledsages ofte af mørke rum og lavt lys. I praksis betyder det altid at skyde under vanskelige lysforhold. Ikke kun på grund af den skiftende farvetemperatur, men også fordi video registrering gør det normalt umuligt eller i det mindste uønsket.

Fordi jeg bruger det nyeste udstyr og lyse linser, er det muligt at lave smukke billeder selv under vanskelige forhold.

Hvorfor begivenhed fotografering

  • Gæsterne kan nemt dele billederne og give mere eksponering
  • Udover snapshots finde gæster ofte gerne have deres billede, de ofte pænt klædt og gjort deres bedste på deres udseende.
  • Billederne kan bruges som markedsføringsmateriale på hjemmesiden eller nyhedsbrevet
  • Det er muligt at placere et logo på f.eks. En sponsor eller firmaet i billederne

Du event fotograf ansætter en Evenses.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *