Hvorfor ville du ansætte os?

Siden The Fab Four udgav deres første single i 1962 har beatlemania ændret hele verdens syn på populærmusik. Der er blevet sagt, skrevet, proklameret og polemiseret uendeligt meget om deres musik, og det er heller ikke tilfældigt, at der er opstået et hav af coverbands i kølvandet på det populære Liverpool band. Drevet af en dyb kærlighed til musikken – og en udtalt hang til perfektion – har et nyere dansk tributeband vist sig på den internationale scene.

Beatles 2. Plade With The Beatles var reelt den første, de udsendte i USA – hvorfor den på den anden side af dammen blev betitlet Meet The Beatles. Da Beatlerne selv holdt af ordmanipulation, har de rutinerede musikere bag projektet passende valgt navnet Beat The Meetles til deres musikalske hjertebarn.

GENSKABER LYDBILLEDET TIL MINDSTE DETALJE

Den grundlæggende filosofi er at opføre numrene nøjagtigt magen til originalerne, hvilket ikke umiddelbart er en nem opgave, men Beat The Meetles lever op til ambitionerne! I almindelighed fordi alle fire bandmedlemmer er professionelle og musikalsk kompetente til at løfte opgaven. Og i særdeleshed fordi de formår at genskabe lydbilledet ned til mindste detalje, i og med de alle benytter instrumenter og udstyr, der er nøjagtigt magen til originalernes.

Således lægger bandet også stor vægt på at genskabe Beatles` sagnomspundne live-energi. En koncert med Beat The Meetles er sammensat af kataloget fra perioden 1962-1965; det materiale, som The Beatles selv nåede at spille live, inden de holdt op med at turnere.
Resultatet er, ifølge både publikum og anmeldere, det tætteste, man kan komme på en rigtig Beatles-koncert her i det nye årtusinde.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *