The Power of Solo LP

2018 er SOLOs år. Atombarnet, der så mange mange år rider sammen med bror kix på en hest kaldet mule og besejrede publikum på tværs af globusen med sin mægtige økse besluttede at tage en last af og lægge sine gøende dawgs til at hvile ved ildstedet på casa railthin. Nyd hans PowerOtium med at se alle platinplader, Grannies og andre prestigefyldte priser og mousserende trofæer fra to årtier af konfronterende badassery på scenen og optag begge, fortjener Brother Beau intet andet end vores yderste respekt og ros for hans livslange engagement i rock’n’roll og ud over.

Men PowerSolo smider på. En juggernaut gennem den store, sorte narkotiske aften, Kim Kix og hans glædelige band, sætter endnu en gang sejl i retning af klubber, festivaler, dyk, koncertsale, din mors hus, barer, boldrum og andre underholdningsinstitutioner. Og i år er de bevæbnet med kick-face materiale taget fra det nye PowerSolo ubegrænset udgave lange spilleralbum BO-PEEP, og det er Record Store Day ubegrænset udgave 4 sangkammerat-EP PEEK-A-BO. Begge udgivelser vil være tilgængelige på alle futuristiske megapixel bitcoin platforme og LP’en kommer endda til at blive forklædt som en cd i lande, hvor en sådan ting stadig er en ting.

Så meget for lyden. Det smukke kunstværk blev udført af Martin Wild of The Courettes – et fint band, som Kim Kix har produceret 2 poster til. Farverne er fed og designene er endnu dristige. Det endelige resultat taler beskrivelsen. Men vi vil prøve: Dette er en fin rekord. Fedt fint. Det er lægen bestilt. Det er hvad din far advarede mod dig. Det er meget giftigt men underligt vanedannende. Det er BO-PEEP. Og PEEK-A-BO. En dobbelt whammy som du aldrig har hørt før. 17 tommer rent forbrændt PowerSolo. Kan du lide det?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *